Om Lundby EL

 

Lundby El

Lundby EL är en av Elkedjans 210 butiker. Tillsammans är vi över 1800 personer i samverkan – alltid nära dig.

I vår butik får du ta del av vår kunskap tillsammans med marknadens bästa produkter inom vitvaror, hem-el och belysning. Välkända varumärken som borgar för högsta kvalitet inom teknik, funktion och design.

Inom installation ligger vi i framkant när det gäller kvalitet, miljö och säkerhet. Vår kompetens sträcker sig från vanliga heminstallationer, eldragning och montering till massiva installationsuppdrag för byggnationer av offentliga lokaler: skolor, lasarett, bibliotek, lagerbyggnader och kontorsverksamhet.

Elkedjan är en rikstäckande sammanslutning av fackhandlare som säljer och installerar märkesvaror till låga priser. Våra huvudområden är Elvaror, Elmateriel, Belysning och Audio/Video

Belysning (031-22 82 50  belysning@lundbyel.se)
Vi har en stor sortering av armaturer för såväl stämnings- som arbetsbelysning i vår utställning. Här finner ni taklampor, golvlampor, vägglampor, sänglampor, spotlights och utomhusbelysning samt LED ljusarmaturer från Hide a light och Designlight.

Lundby EL

 

Elvaror (031-22 82 50  elvaror@lundbyel.se)
Bland Elvaror finner du säkert något för dina behov i vår utställning, huvudsakligen från Braun, Philips, Volta , Gaggia och Miele mfl. I Elkedjans regelbunda tidningar erbjuder ständigt elapparater och Kyl/Frys/Tvätt/Tork/Spis/Micro till kampanjlågpris från Elektro Helios, Husqvarna, Electrolux , Bosch, Siemens.

Lundby El

 

Elmateriel (031-22 37 77  elmateriel@lundbyel.se)
I Elmaterielavdelningen finner du en bred sortering av elmateriel för olika behov, med ett särskilt stort urval av ljuskällor, bl. a. energisnåla LED ljuskällor. Vi lagerför traditionellt el-installationsmateriel och kablar, men också bl. a. brytarsystem, antennmateriel, audio-video kablage och Mag lite´s ficklampor. Vi är specialiserade på LVI’s oljefyllda radiatorer som vi också installerar och byter till från äldre radiatorer. Begär gärna offert! Vår elverkstad renoverar kristallkronor och utför  reparationer.

Lundby El

 

Företagsförsäljningen budar gärna varorna och fakturerar dig, vi kan också hålla ordning på just ditt urval av ljuskällor för rätt typ och färgtemperatur. Vi ger gärna råd speciellt för din uppgift!